Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Pekoni rasvainen 11g39kcal1.3g0g3.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 30g41kcal5.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g186kcal15.4g3g12.4g0.6g
Valittu annoskoko69g93kcal7.7g1.5g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g46kcal3.9g0.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g134kcal11.1g2.2g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849