Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g67kcal2.7g0.7g6.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl13g45kcal0.2g0.4g4.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g388kcal16.6g2.8g34.4g0g
Valittu annoskoko69g194kcal8.3g1.4g17.2g0g
Annoskoko puolitettuna35g97kcal4.2g0.7g8.6g0g
Arvot/100g100g282kcal12g2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765