Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g10g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g66kcal3.2g5.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko69g33kcal1.6g2.9g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g17kcal0.8g1.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.2g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529