Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)8.3g11kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g247kcal7g26.4g12.2g1g
Valittu annoskoko69g123kcal3.5g13.2g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g62kcal1.8g6.6g3.1g0.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268