Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 29g54kcal7.8g0g2.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g198kcal20.2g6.2g9.8g0.8g
Valittu annoskoko69g99kcal10.1g3.1g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g50kcal5.1g1.6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.5g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992