Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 62g54kcal0.7g11.4g0.2g1.1g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g173kcal1.8g29.4g4.6g2.8g
Valittu annoskoko69g87kcal0.9g14.7g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna35g43kcal0.5g7.4g1.2g0.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.3g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905