Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Kaurahiutale 4.4g16kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 13g67kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g354kcal5.6g41g17.6g3.2g
Valittu annoskoko69g177kcal2.8g20.5g8.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g89kcal1.4g10.3g4.4g0.8g
Arvot/100g100g256kcal4.1g29.7g12.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306