Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Margariini 60%, keskiarvo 6.2g33kcal0g0g3.7g0g
Juusto, keskiarvo 13g44kcal3.1g0g3.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 10g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g304kcal16.8g16.2g18.6g1.2g
Valittu annoskoko69g152kcal8.4g8.1g9.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g76kcal4.2g4.1g4.7g0.3g
Arvot/100g100g220kcal12.2g11.7g13.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453