Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g16g12kcal2.5g0.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 31g33kcal1.2g6.1g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g128kcal8g15.6g3.2g2.2g
Valittu annoskoko69g64kcal4g7.8g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal2g3.9g0.8g0.6g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240