Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 7g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g11g18kcal2.1g0g1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g59kcal5g3.6g2.2g1g
Valittu annoskoko69g29kcal2.5g1.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g15kcal1.3g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.6g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472