Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 4.8g16kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.2g0.3g0.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)8.8g33kcal1.2g4.8g0.7g1g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g21g18kcal0.2g3.9g0.1g0.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g8.8g65kcal0g0g7.2g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g427kcal7.2g59.2g16.8g4.6g
Valittu annoskoko69g214kcal3.6g29.6g8.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna35g107kcal1.8g14.8g4.2g1.2g
Arvot/100g100g309kcal5.2g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099