Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)24g38kcal4.5g0g2.1g0g
Punajuuri 16g6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Kaali, valkokaali6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess5.3g5.3kcal0.4g0.8g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g124kcal10.6g7.2g5.4g3.8g
Valittu annoskoko69g62kcal5.3g3.6g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna35g31kcal2.7g1.8g1.4g1g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.2g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259