Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g156kcal10g4.2g10.4g0.8g
Valittu annoskoko69g78kcal5g2.1g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g39kcal2.5g1.1g2.6g0.2g
Arvot/100g100g113kcal7.2g3g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850