Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.4g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g17g59kcal0.6g13.7g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.5g8.4kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.1g20kcal0g5.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.8g2.8kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g484kcal4.8g70.6g20.8g1.8g
Valittu annoskoko69g242kcal2.4g35.3g10.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g121kcal1.2g17.7g5.2g0.5g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.1g15.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002