Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Maito rasvaton 200ml4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 12g5.1kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Raparperi 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g342kcal5.2g48.6g12.6g2g
Valittu annoskoko69g171kcal2.6g24.3g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna35g85kcal1.3g12.2g3.2g0.5g
Arvot/100g100g247kcal3.8g35.1g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678