Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kookoshiutale 2.5g16kcal0.2g0.2g1.6g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 39g15kcal0.1g3.2g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g7g43kcal1.3g0.4g3.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.8g19kcal0.8g0.2g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g361kcal5.4g9g33g2.6g
Valittu annoskoko69g181kcal2.7g4.5g16.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g90kcal1.4g2.3g8.3g0.7g
Arvot/100g100g261kcal3.9g6.5g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976