Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 12g5kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.9g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.8g0g2.7g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7g6.1kcal0.2g0.3g0.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g6.2g24kcal1.8g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g228kcal12.8g16.4g11.4g1.2g
Valittu annoskoko69g114kcal6.4g8.2g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal3.2g4.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g165kcal9.2g11.8g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574