Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 62g24kcal0.2g4.4g0.1g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.1g6.8kcal0g1.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.4g9kcal0.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g113kcal0.8g13.2g5.2g4.2g
Valittu annoskoko69g57kcal0.4g6.6g2.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna35g28kcal0.2g3.3g1.3g1.1g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.5g3.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598