Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 9g7.2kcal1.6g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g24g15kcal0.4g2.8g0g0g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g53kcal4g7g0.2g0.4g
Valittu annoskoko69g27kcal2g3.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal1g1.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g5.1g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075