Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium13g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 6.3g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 13g43kcal3.3g0g3.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g180kcal12.4g4.4g12.2g0g
Valittu annoskoko69g90kcal6.2g2.2g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna35g45kcal3.1g1.1g3.1g0g
Arvot/100g100g130kcal9g3.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040