Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g9g26kcal1.5g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g197kcal4.8g4.8g17g1.4g
Valittu annoskoko69g98kcal2.4g2.4g8.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g49kcal1.2g1.2g4.3g0.4g
Arvot/100g100g142kcal3.5g3.5g12.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327