Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 19g8.5kcal0.1g1.5g0g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g43kcal0.8g6.8g0.8g1.8g
Valittu annoskoko69g22kcal0.4g3.4g0.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g11kcal0.2g1.7g0.2g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.6g4.9g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643