Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 15g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.7g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g157kcal11.8g8.8g7.8g0.2g
Valittu annoskoko69g78kcal5.9g4.4g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g39kcal3g2.2g2g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.5g6.3g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598