Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Aurajuusto5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g66kcal3.6g2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko69g33kcal1.8g1g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g16kcal0.9g0.5g1.2g0.4g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.4g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251