Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g19g69kcal0.8g5.8g4.7g0.7g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja19g15kcal3.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g195kcal10.2g11.8g11.6g1.4g
Valittu annoskoko70g97kcal5.1g5.9g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g49kcal2.6g3g2.9g0.4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.5g8.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674