Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g12g3.9kcal0.1g0.6g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g87kcal6.8g6.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko69g44kcal3.4g3.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal1.7g1.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571