Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g288kcal7.2g35g12.2g2.4g
Valittu annoskoko69g144kcal3.6g17.5g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna35g72kcal1.8g8.8g3.1g0.6g
Arvot/100g100g208kcal5.2g25.2g8.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271