Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g24g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.1g2kcal0.4g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g116kcal8.2g5.2g6.4g1.2g
Valittu annoskoko69g58kcal4.1g2.6g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g29kcal2.1g1.3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.7g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135