Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Tonnikala vedessä 7.8g8.1kcal1.7g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)7.8g26kcal2.1g0g1.9g0g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g196kcal18.6g1.2g12.8g0.2g
Valittu annoskoko69g98kcal9.3g0.6g6.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g49kcal4.7g0.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g0.9g9.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388