Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g19g23kcal3.6g0g0.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g103kcal8g6g4.8g1.8g
Valittu annoskoko70g52kcal4g3g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g26kcal2g1.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g74kcal5.8g4.3g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070