Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g33g43kcal5g0g3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.3g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.3g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g168kcal13.2g6.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko70g84kcal6.6g3.3g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g42kcal3.3g1.7g2.7g0.2g
Arvot/100g100g121kcal9.5g4.7g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422