Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Grahamjauho 3.4g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g13g76kcal2.3g0.7g6.8g1.7g
Banaani, kuorittu 23g20kcal0.2g4.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g6.3g23kcal0g6.1g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g450kcal8.8g43.8g25.8g5.2g
Valittu annoskoko70g225kcal4.4g21.9g12.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna35g113kcal2.2g11g6.5g1.3g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.5g18.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844