Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 10g15kcal2.2g0g0.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kidneypapu keitetty 100g5.8g5.5kcal0.4g0.8g0g0.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g5.8g5.5kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 10g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g71kcal6.4g5.4g2.4g2.8g
Valittu annoskoko70g36kcal3.2g2.7g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna35g18kcal1.6g1.4g0.6g0.7g
Arvot/100g100g51kcal4.6g3.9g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179