Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green9g31kcal2.3g4.6g0.1g1.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g102kcal7.6g13g1.6g3.2g
Valittu annoskoko70g51kcal3.8g6.5g0.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal1.9g3.3g0.4g0.8g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.4g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012