Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 10g11kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 17g17kcal0.6g3g0.2g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore8.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 15g16kcal3.5g0g0.2g0g
Purjosipuli 5.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g12g4kcal0g0.8g0g0.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g101kcal9.4g11.8g1g2.4g
Valittu annoskoko69g50kcal4.7g5.9g0.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.4g3g0.3g0.6g
Arvot/100g100g73kcal6.8g8.5g0.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211