Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g16g3.3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk29g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g102kcal8g4g5.8g1.4g
Valittu annoskoko69g51kcal4g2g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g26kcal2g1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g74kcal5.8g2.9g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267