Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.1g4.9kcal0.1g1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7g13kcal0.2g0.8g1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g142kcal11.6g10.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko70g71kcal5.8g5.2g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2.9g2.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.5g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852