Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 44g16kcal0.1g3.1g0g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.2g37kcal0g0g4.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g8.2g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)5.5g19kcal0.8g3.1g0.4g0.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g2.7g17kcal0.7g0.4g1.4g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g266kcal4g34.2g12g3.4g
Valittu annoskoko70g133kcal2g17.1g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna35g67kcal1g8.6g3g0.9g
Arvot/100g100g191kcal2.9g24.6g8.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258