Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5.1g0.2g0.2g
Sokeri4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus3.3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen41g14kcal1.4g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g176kcal8.2g27.6g3.6g1g
Valittu annoskoko69g88kcal4.1g13.8g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g44kcal2.1g6.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g127kcal5.9g19.9g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230