Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g19g49kcal3.3g0g3.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g5.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g13g41kcal1.8g0.1g3.7g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g6.1g12kcal0.2g1.6g0.4g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g4.5g17kcal1.1g0g1.3g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g11g7.4kcal0g1.7g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g272kcal14g10.8g18.6g0.2g
Valittu annoskoko70g136kcal7g5.4g9.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g68kcal3.5g2.7g4.7g0.1g
Arvot/100g100g195kcal10g7.7g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667