Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g9g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g5.6g3.7kcal0.8g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g55kcal6g6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko70g27kcal3g3g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal1.5g1.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.3g4.3g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514