Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g235kcal11.6g3g19.4g1.6g
Valittu annoskoko70g117kcal5.8g1.5g9.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g59kcal2.9g0.8g4.9g0.4g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.2g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366