Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g16g54kcal2.1g10g0.5g0.9g
Prinssinakki pirkka 300g9g23kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g13g32kcal1.9g0.2g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %6.3g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g258kcal11.6g23.4g12g2.2g
Valittu annoskoko70g129kcal5.8g11.7g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g64kcal2.9g5.9g3g0.6g
Arvot/100g100g185kcal8.3g16.8g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186978