Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
CousCous, keitetty 100g7.8g14kcal0.4g2.6g0.3g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%7.8g4.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g149kcal11.8g9.4g7.4g1.4g
Valittu annoskoko70g75kcal5.9g4.7g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g37kcal3g2.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.5g6.8g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338