Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)35g44kcal6.7g1.2g1.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g11g31kcal2g0.1g2.5g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kuohukerma (Ingman)10g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g224kcal18g4.4g14.6g0.4g
Valittu annoskoko70g112kcal9g2.2g7.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g56kcal4.5g1.1g3.7g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3.2g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895