Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 20g64kcal2g13g0.2g0.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g14g38kcal2.6g0.1g2.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g6.8g21kcal1.8g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g264kcal13.4g30.4g9.2g2.2g
Valittu annoskoko70g132kcal6.7g15.2g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g66kcal3.4g7.6g2.3g0.6g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944