Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)63g147kcal12.3g2.7g9.7g0g
Ruohosipuli, tuore6.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g302kcal24.8g5.8g20g0.2g
Valittu annoskoko70g151kcal12.4g2.9g10g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g76kcal6.2g1.5g5g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.8g4.2g14.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155