Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy23g120kcal1.8g7.2g9.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g57kcal2g0.6g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g515kcal15.8g15.8g43.6g0g
Valittu annoskoko70g258kcal7.9g7.9g21.8g0g
Annoskoko puolitettuna35g129kcal4g4g10.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.3g31.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478