Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse7.5g56kcal0g0g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Mustikka metsä- 14g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g387kcal6.2g55g14.8g2.2g
Valittu annoskoko70g194kcal3.1g27.5g7.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g97kcal1.6g13.8g3.7g0.6g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644