Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.6g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow2.8g5.1kcal0g0.2g0.5g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 5.6g21kcal1.6g0g1.7g0g
Muna, annos 60g6.8g5.9kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g288kcal11g18g18.6g1g
Valittu annoskoko70g144kcal5.5g9g9.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g72kcal2.8g4.5g4.7g0.3g
Arvot/100g100g207kcal7.9g12.9g13.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460